Systemisk Institut i Nølev

Del:
Share

Systemisk Institut i Nølev

På den skønneste gård i en lille landsby syd for Århus med blot 2 km til en af Danmarks dejligste badestrande bor og arbejder Karin Wagner og Mads Jesper Løye Hejl.

“Abildgaard” udgør rammen om en meget stor have, der dyrkes økologisk efter permakultur-principper. Gården har vi indrettet til seminarer med op til 30 deltagere. Her udbyder vi kurser med afsæt i systemisk tænkning formidlet igennem bevægelse i krop og sind.

Vi har faglig baggrund i systemisk tænkning og handlen, og 30 års erfaring med samtaler, kurser, seminarer, samt sparring med virksomheder, organisationer og enkeltpersoner.

Vi har aldrig gjort et stort nummer ud af markedsføring. Vi bliver mest “fundet” igennem anbefalinger og den interesse, der vækkes ved at læse artikler eller at møde os.

Mange kommer her igennem mange år, og vi har stor fornøjelse af det fællesskab for undersøgelse og undren, der opstår derigennem.

Måske er Systemisk Institut i Nølev også noget for dig?

Interesserer dig for livet og det levende i alle sine facetter og aspekter, har du lyst til at opnå indsigt i dig selv, andre og de omgivelser vi må bevæge os med i respekt og opmærksomhed?

Vil du undersøge det “at relatere” og er du mere interesseret i at udvide antallet af muligheder end at finde “sandheder” som reducerer dem… ?

Så tag kontakt til os på 202141915… eller send en mail.

Systemisk institut
Del:
Share