Jesper Loye Hejl

Jesper Loye Hejl

Del:
Share

Systemisk terapi og coaching handler hos Jesper Loye Hejl grundliggende om at “At lære sig selv at kende”. Udtrykt på en anden måde som at erkende både kroppens og sindets natur.

Hele vores opvækst og opdragelse er en rampe til “Bøvleland”!”

Sådan sagde en veninde til mig en dag, og jeg måtte sådan le. At leve rummer meget bøvl. Det er simpelthen uomgåeligt. Nogle gange føles det svært, andre gange udfordrende, til tider så tungt så tungt at være i, afløst af lethed, latter, fornøjelser, nydelse og en følelse af, at det hele er let.

På mange måde vil jeg sammenligne det at leve med vejret. Det forandrer sig hele tiden, og det er i virkeligheden udenfor vores kontrol – på trods af at de fleste mennesker forsøger at “få det i kontrol” eller “at få styr på det”.

Det gælder uanset, om vi befinder os på vores arbejdsplads med bestemte krav, opgaver, mål og karriereplaner – eller hvad vi nu kan udsætte os selv for, – eller om vi er derhjemme.

Igennem mine mange år med systemiske samtaler, terapi og coaching, har jeg set hvor meget vores relationer fylder i dem. Om det er til far eller mor, partneren der er der, eller ikke er der (og gerne skal dukke op), børn, venner og veninder.

Vi skaber simpelthen “os selv” i mødet med disse andre mennesker og ikke mindst de fortællinger og historier vi fortæller, genfortæller og bringer med os.

Hvordan jeg kan bevæge mig anderledes med det?

Jeg kan ikke ændre på vejret. Jeg kan ikke ændre på det, der er sket … Jeg kan derimod undersøge, hvordan jeg kan bevæge mig anderledes med det! “Bevæge” i betydningen: Emotionelt, i det jeg konkret gør, og intellektuelt.

Følelsen af at “sidde fast” kan være så lidelsesfyldt. Som at køre i ring og ring, uden at kunne se at eller om der er en måde, at komme ud af det på.

Her kan det være en meget stor hjælp at tale med et menneske, der kan bringe helt nye perspektiver og vinkler ind.

Det er det systemisk terapi og coaching gør. Det er det jeg gør, når vi mødes i en samtale. Jeg inviterer dig til at vi sammen iagttager og undres sammen.

Finder eller opfinder nye muligheder for konkret at handle anderledes. Noget der kan afprøves og iagttages… Et undersøgende fællesskab, hvor du måske før har følt dig alene med det som udfordrer eller bare er endt i noget, der ligner en ensrettet blind vej.

Alle temaer …

Det kan måske lyde mærkeligt at systemisk terapi og coaching er nyttigt uanset hvilket tema, det drejer sig om? Sådan forholder det sig imidlertid!

Om det er sorg, konflikt, seksualitet, for megen lyst, manglende lyst, angst, jalousi, utroskab, kærlighed -lykkelig og -ulykkelig, arbejdsløshed, børn, forhold til forældre, livskrise…

Eller vi skal tale om:

Karriere, ledelsesudfordringer og -opgaver, konfliktløsning på arbejdspladsen, salg af ideer, kommunikation, præstation eller præsentation..

Tilgangen er overordnet set den samme: Vi undersøger det sammen. Det er spændende, udfordrende, bevægende og berørende.

Jeg “giver” ikke terapi og coaching . Vi mødes i fælles iagttagelse.

Du mødes med et modent menneske, som gerne lytter, ser, beskriver og bevæger sig sammen med dig og det eller de temaer, du bringer med.

Ring eller skriv og få en tid til samtale. En typisk samtale tager 1,5 time, Priser: 1500 kr. for 1,5 time. Samtaler med par: 2000 kr for 1,5 time.

Jesper Løye Hejl
Nølev Byvej 36, Nølev, 8300 Odder
Telefon 0045 20214915
E-mail: Jesperhejl(at)me.com (erstat (at) med @)

Mobilepay: 292176

Systemisk terapi og coaching
Jesper Loye Hejl

Del:
Share