praksis fællesskab

Praksis fællesskab for selvstændige

Del:
Share

Systemisk institut inviterer til et kreativt praksis fællesskab omkring Virksomheds- og forretningsudvikling – Salg- og markedsføring. De vil ligge dagen før vores Systemiske Tema-seminarer

Med afsæt i deltagernes eget virke som selvstændige – eller ønsker om at blive det, inviterer vi til at skabe et stabilt forretningsgrundlag som en forudsætning for også at kunne være “kreativt legende”.

Vi vil arbejde med konceptualisering og væsentlige grundantagelser, som et nyttigt grundlag for udvikling.

Salg og markedsføring

“Salg” og markedsføring er ofte akilleshælen. Mange føler en afsky for at “Reklamere” eller “byde sig til”. Vi undersøger alternativer til det – dem er der mange af!.

Som selvstændig – nærmest uanset hvad du vil “sælge” eller invitere til – er dit produkt og din ydelse: Dig selv!

Kom og mærk hvilken rygstøtte det kan være, at udvikle sammen med andre! Ofte sidder man alene med problemer som i struktur ligner de, som andre også bøvler med.

Mads Jesper Løye Hejl har ud over 30 års erfaring som selvstændig og udvikling af ledelseskompetence ikke alle størrelser virksomheder, støttet og hjulpet mange til selvstændighed

Vi mødes i vores praksis fællesskab fredagen før de systemiske Tema-weekender. Dvs i udgangspunktet 6 gange årligt. Vi kan såfremt der er behov for det, øge antallet af disse møder.

dvs. Fredagene:

2022

  • 25/11

2023

  • 27/01
  • 03/03
  • 29/04
  • 02/06
  • 08/09
  • 24/11


Fra fredag kl 10.00 til 17.00
(Med kaffe/te, frugt (Tag selv madpakke med eller kør ud og spis lidt i middags-pausen)

1750, – kr inkl. moms
Du melder dig til 6 gange ad gangen : 10.500 inkl moms

For fakturering til momsregistreret virksomhed tillægges 50% inkl moms

Tema-weekender og Praksis-fællesskabs dage afholdes på Abildgård i skønne lyse lokaler, og rolige omgivelser. Vi ligger knap 16 km syd for Århus.

Yderligere info om praksis fællesskab for selvstændige

Kontakt undertegnede på 20214915 og hør nærmere om systemisk praksis fællesskab for selvstændige. Eller tilmeld dig på mail : jesperhejl(at)me.com (erstat (at) med @)

Del:
Share